Szobáink
Mátyus Udvarház Kengyel Fogadó

Három ágyas szoba

Kétágyas szoba

Négyágyas szoba

Tanúsítványunk

tabla1

Tudta, hogy nálunk SZÉP kártyával is fizethet?

szep kartya

Kérjük kattintson a https://otpszepkartya.hu/ felületre!
Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges a regisztráció! Amennyiben még ez nem történt meg, kérem regisztráljon!

A baloldalon lévő választómenü “Regisztráció” pontjára kattintva!
A regisztráció megtörténte után lépjen be az email címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével; válassza ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válassza az Előlegfizetés menüpontot.
Ezt követően válassza ki a listából azon szálláshely (elfogadóhely) nevét „ Mátyus udvarház -” melynek utalni kíván, majd adja meg az utalandó összeget!

Az utalás közleményében tüntesse fel a foglalási azonosítót (a foglalást visszaigazoló email-ban találja), hogy a recepción be tudjuk Önt azonosítani az összeg érkezésekor!
A bizonylatok nyomtatása menüpontból, a fizetési bizonylatot pdf formátumban küldje el a szálloda részére. info@matyusudvarhaz.hu
A foglalási űrlapot kérem, nyomtassa ki és a szálláshely visszaigazolásáig őrizze meg!

A folyamat elindítását mi kezdeményezzük, kérjük adja meg részünkre a kártyabirtokos nevét, a kártyán található kártyabirtokos azonosítószámát.

Ezek alapján egy előre fizetési azonosítót adunk meg az Ön számára, mely kód segítségével indítja az utalást, a következő lépések alapján:

Lépjen be az https://www.mkbszepkartya.hu/ felületre a jobb oldali menüpontok közül kiválassza a fizetés MKB SZÉP kártyával menüpontot, majd a kártyabirtokosok részére fülre kattintva a szállásadótól kapott kódot megadva töltse ki a felugró űrlapot a szükséges információkkal, majd a lap alján kattintson az előrefizetés jóváhagyására.

A sikeres zárolásról a Kártyabirtokos és a Szolgáltató is kap e-mailen visszaigazolást (további részletek: itt megtekinthetők.)

K&H Szépkártya esetén az előlegfizetéshez be kell lépni a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületére, amit legegyszerűbben a https://kh.hu/szepkartya.hu oldalon a belépés a SZÉP kártyarendszerbe füleknél tehet meg!

Ezután a kártyaszám és a felülethez tartozó jelszó segítségével lehet belépni a K&H SZÉP kártyarendszerbe.
A felületre belépve válassza ki az utolsó menüpontként szereplő előlegfizetés lehetőséget!
A menüben megjelenik azonnal az aktívkártya száma, itt kell megadni az elfogadóhelyi – (Mátyus Udvarház ) – azonosítónkat 84019940 )

Kattintson az elfogadóhely azonosítás gombra! A kattintás után megjelennek az elfogadóhely adatai, így Ön egyértelműen azonosítani tudja, hogy megfelelő elfogadóhelynek fog-e fizetni!

A fizetés gomb is csak az elfogadóhely azonosítása után jelenik meg a felületen!
Ezután, válassza ki a megfelelő alszámlát, és beírni az összeget, majd a fizetést jóváhagynia.

Fontos, hogy a fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség!

A tranzakcióról értesítést a kártyabirtokos és az elfogadóhely is kap, és mindkét fél láthatja a fizetést a tranzakciói között!

Kérje ajánlatunkat

„Várjuk, hogy tegye teljessé a mi Mátyusi Életünket!”