„Az Ön sikere, a mi legnagyobb elismerésünk!”

Mátyus Udvarházunk kiváló adottságaival remek helyszíne családi, céges és egyéb rendezvények lebonyolításának. Helyszínünkön megtalálható egy hangulatos étterem, egy télen-nyáron is kiválóan használható panoráma rendezvényterasz és egy fűthető 300 m2-es gála- és rendezvénysátor is.

Szabadtéri rendezvények tárháza várja: ökör- és malacsütések, grill partik, főzőversenyek rendezésére kitűnő helyszínt ad Kemencés Udvarhelyünk, ahol igazi búbos kemencében sült specialitásokat is kóstolhatnak vendégeink.

Külső helyszínekre vállalunk parti-szerviz szolgáltatást: cégavatókat, nagyobb családi és vállalati rendezvények teljes körű kiszolgálását, lebonyolítását.
Keressen minket bátran speciális igényeivel, szívesen összeállítjuk Önnek személyre szóló, igényeinek megfelelő ajánlatunkat!

Látogasson el hozzánk és győződjön meg róla, milyen nagyszerű lehetőségeket kínálunk az Udvarházban és az étteremben. A városhoz közel, mégis zavartalan környezetben fogadhatja vendégeit akár a rendezvénysátorban, vagy a kemence melletti grillteraszon. Időpont egyeztetéssel és személyre szabott ajánlattal állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Rendezvényszervezés:
Polonkai Gábor

Telefon:
0630/419 09 40
0620/921 28 09
Email:  info@matyusudvarhaz.hu

 

Területhasználati díjak:

Rendezvénysátor –
300m2 –es sátor, asztalokkal és padokkal berendezve
150.000.-/nap
Téliesített grillterasz –
terasz bútorral berendezve
50.000.-/nap
Kemence és téliesített grillterasz használat
kemence+gyújtós, teraszbútorok, sütéshez szükséges eszközök
65.000.-/5 óra időtartam
Füves lovas pálya –
üresen, eszközhasználat nélkül
100.000.-/8 óra időtartam
Fedett, homokos lovas pálya – 85.000.-/8 óra időtartam
Teljes terület használat
nyitott és zárt lovas pálya, grillterasz, játszótér, szabad füves területek
300.000.-/nap

 

Csapatépítésben partnereink:

Vexton