300

Hírek

Hello Nyár!

A legkedvezőbb csomagajánlat a nyárra!

 

Lovas táborok

 

NYÁRI LOVASTÁBOR A MÁTYUS UDVARHÁZBAN! 2018 NYÁR.

Egy felejthetetlen élmény vár rád a Mátyus tanyán!

 

 

Ha elmúltál már 7 éves és szereted a lovakat, vagy szeretnél megismerkedni velük és a tanya világával, részt venni az állatok körüli tevékenységekben, akkor

a Mátyuson a helyed.

Szuper 5 napot tölthetsz el lovakkal, pónikkal, állatokkal, megismerve az ő "hétköznapjaikat és barátokra is szert tehetsz a tábor során.

Nem baj, ha még nem ültél lovon, nem ismered őket igazán, mert ezeket mind-mind pótolhatod. Elméleti oktatás során megismerheted a lófajtákat, lovassportokat, megtanulhatod, mit esznek, hogyan kell velük kommunikálni, leápolni őket, felszerszámozni, amit persze a tábor végére már Te magad meg fogsz tudni csinálni.

A lovaglás mellett kipróbálhatod a pónifogatozást, és sok egyéb szórakoztató játékban vehetsz részt, mint a "parasztolimpia". Egy estét pedig tábortűz mellett tölthetsz el.

Az utolsó napon arra is van lehetőség, hogy szüleid is megnézzék egy bemutató alkalmával, hogy miket tanultál.

 

Hogy vehetsz részt a táborban?

Bent lakással, vagy napközis jelleggel.

Hétfőn reggel 7-8 óra között várunk Téged. Amennyiben a napközis jellegű táborozás mellett döntenél, 16-17 óra körül jöhetnek érted, melyhez napi

3-szori étkezés tartozik.

A bentlakók, számára 5-szöri étkezés van benne az árban.

Szülői hozzájárulás minden esetre szükséges, hogy részt vehess a táborban.

 

Mi legyen nálad feltétlenül?

-lovaglónadrág, ha nincs, akkor bármilyen szűk nadrág megteszi

-lovaglócipő, sportcipő

-pólók

-pulóver hidegebb estékre, esőkabát

-fürdőruha

 

Mennyibe kerül a tábor?

Bent lakással:

szállás+napi 5-szöri étkezéssel - 59.900Ft/hét. Visszatérő vendégeinknek: 56.000Ft/hét

Napközis jelleg esetén:

napi 3-szori étkezéssel - 41.000Ft/hét. Visszatérő vendégeinknek: 40.000Ft/hét

A részvételi díjat fizetheted szép kártyával is.

 

Reméljük, kedvet kaptál, hogy velünk tölts egy csodálatos, élményekkel teli hetet, hogy megismerkedj a patás barátokkal, velük és társaiddal is életre szóló barátságot kötve.

 

A lovastáborral kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Kovács Anett
Telefon: +36/30 879 78 65
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Várunk sok szeretettel és hozd magaddal barátaidat is!


 

EDZETT ALAPOK ~ BIZTONSÁG ~ HARMÓNIA

Hagyományainkhoz híven, minden évben megszervezzük Lovas táborunkat a lovas életet kedvelő gyermekek számára. Így lesz ez a 2013.-as évben is! Csatlakozz lovas betyárjainkhoz és sajátíts el a tábor időszaka alatt mindazt, amit egy kezdő vagy éppen már haladó lovasnak tudnia kell!
Saját tapasztalataink és a korábbi táborlakók visszajelzése alapján most már biztosan állíthatjuk: a Mátyus Udvarházi lovas gyermekfarm kitűnő helyszíne egy igazi nyári kalandnak!

A gyermekeket ifjúsági szálláshelyünkön, 2 ágyas szobákban helyezzük el, közvetlen kapcsolatban a lovarda lüktető életében. A lovas oktatás mellet, a gyermekek részére, teljes ellátást és délutáni programokat kínálunk, ezzel is teljessé téve a természettel harmóniában létezést.